18 de setembre de 2019 18/9/19

Les Arts tanca la seua programació didàctica amb el taller d’estiu ‘Splash!’

El Palau de les Arts tanca la seua programació didàctica de la temporada 2018-2019 amb ‘Splash!’, la marató d’activitats que, del 8 al 12 de juliol, explicarà a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 10 anys el funcionament d’un teatre d’òpera i la diversitat de l’activitat lírica mitjançant tallers i jocs.

El centre d’arts amplia i diversifica horaris i iniciatives en aquesta segona edició, en què, a més de l’equip humà del teatre, intervenen el Cor de la Generalitat i el Berklee College of Music.

A partir de les 8.00 hores del dilluns 8, fins a les 16.00 hores del divendres 12 de juliol, un grup de 15 xiquets, tutelats pel personal de les Arts Educació, participarà en les diferents accions que, amb la música com a eix vertebrador, uneixen diferents disciplines i àrees de treball: plàstica, cine, òpera, arts i oficis i noves tecnologies.

Per a això, el catàleg d’activitats comprén des de gimcanes per l’edifici a fi de recopilar els elements necessaris per a posar en marxa una òpera, visites pels departaments de l’àrea tècnica de les Arts, tallers de modelatge amb argila o d’educació vocal amb els cantants del cor i, fins i tot, una mostra de com s’elabora la música per a cine i jocs a Berklee amb el compositor i productor Lucio Godoy.

Així mateix, també es preveuen activitats en l’exterior de l’edifici, en les quals els xiquets i xiquetes tindran l’ocasió de gaudir dels caiacs i les ‘waterballs’ als llacs d’aigua de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Les Arts informa que el grup per al taller d’estiu ‘Splash!’ es troba ja complet.  

ocultar
Les Arts tanca la seua programació didàctica amb el taller d’estiu ‘Splash!’
Pujar