13 de juliol de 2020 13/7/20

Les Arts tanca la seua programació didàctica amb el taller d’estiu ‘Splash!’

  El Palau de les Arts tanca la seua programació didàctica de la temporada 2018-2019 amb ‘Splash!’, la marató d’activitats que, del 8 al 12 de juliol, explicarà a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 10 anys el funcionament d’un teatre d’òpera i la diversitat de l’activitat lírica mitjançant tallers i jocs.

  El centre d’arts amplia i diversifica horaris i iniciatives en aquesta segona edició, en què, a més de l’equip humà del teatre, intervenen el Cor de la Generalitat i el Berklee College of Music.

  A partir de les 8.00 hores del dilluns 8, fins a les 16.00 hores del divendres 12 de juliol, un grup de 15 xiquets, tutelats pel personal de les Arts Educació, participarà en les diferents accions que, amb la música com a eix vertebrador, uneixen diferents disciplines i àrees de treball: plàstica, cine, òpera, arts i oficis i noves tecnologies.

  Per a això, el catàleg d’activitats comprén des de gimcanes per l’edifici a fi de recopilar els elements necessaris per a posar en marxa una òpera, visites pels departaments de l’àrea tècnica de les Arts, tallers de modelatge amb argila o d’educació vocal amb els cantants del cor i, fins i tot, una mostra de com s’elabora la música per a cine i jocs a Berklee amb el compositor i productor Lucio Godoy.

  Així mateix, també es preveuen activitats en l’exterior de l’edifici, en les quals els xiquets i xiquetes tindran l’ocasió de gaudir dels caiacs i les ‘waterballs’ als llacs d’aigua de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

  Les Arts informa que el grup per al taller d’estiu ‘Splash!’ es troba ja complet.  

  Pujar