1 de desembre de 2020 1/12/20

Les Arts romandrà obert el mes d'agost per a les visites guiades

  El Palau de les Arts Reina Sofía romandrà obert aquest mes d'agost, de dilluns a diumenge, per a les visites guiades per l'interior del recinte per primera vegada des de la seua inauguració.

  L'edifici dissenyat per Santiago Calatrava podrà visitar-se tots els dies d'aqueix mes, de manera contínua, des de 10.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 19.30 hores. Els visitants i turistes podran accedir, a més, a la venda d'entrades per als pròxims espectacles del centre d'arts: l'òpera 'Madama Butterfly', el ballet 'El Amor Brujo' de La Fura dels Baus, l'òpera en concert 'Le Cinesi' i els concerts 'Música Aquàtica', 'Noves Veus' i 'Petite messe Solennelle'.

  Les Arts aposta per potenciar el seu valor com a referent arquitectònic, turístic i cultural amb la nova gestió de visites guiades, que permetrà gaudir de les seues instal·lacions els 365 dies de l'any en una àmplia franja horària. A partir de setembre, el nou horari serà de dilluns a dissabte de 10.30 a 14.30 hores i de 15.30 a 19.00 hores. Mentre que els diumenges, les visites contínues seran de 10.30 a 14.30 hores. El centre d'arts informa que l'últim torn de visita començarà una hora abans del tancament del servei.

  Les Arts manté, a més, iniciatives com les visites amb accés a assajos d'òpera i sarsuela, a més d'altres formats personalitzats, sempre que l'activitat artística ho permeta. L'atenció -disponible en valencià, castellà i anglés-, es pot ampliar a altres idiomes amb consulta prèvia en les mateixes taquilles del teatre, en el correu electrònic visitalesarts@dtaocioyturismo.com o en la línia telefònica +34 672 06 25 23.

  Les tarifes per visita estàndard, d'una hora de durada, oscil·len des de 10,60 euros per adult fins als 8,10 euros per als col·lectius beneficiaris del Palau de les Arts Reina Sofía. Un espai per a tots els públics', amb un preu especial de 5,90 per als abonats de Les Arts. L'import de les visites amb accés assaig és de 15 euros per al públic general i de 12 per als abonats.

  Pujar