elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Artistes emergents reflexionen en Las Naves sobre identitats polítiques

Artistes emergents reflexionen en Las Naves sobre identitats polítiques

    Fins al 27 de gener de 2018 el centre d'innovació Las Naves acull l'exposició Kapital 03/ Biòtop(s) i Identitats Polítiques, comissariada per Mau Monleón i que reuneix els treballs d'estudiants que han realitzat el Màster en Producció Artística de la Facultat de Belles Arts des de l'assignatura Art i Activisme i/o l'assignatura Tàctiques d'Intervenció de l'Art Públic.

    La destrucció de l'horta valenciana, l'exhibició de la intimitat en Instagram i la migració són algunes de les qüestions tractades a l'exposició Kapital 03/ Biòtop(s) i Identitats Polítiques, en la qual dones i homes reflexionen sobre les identitats polítiques i les seues implicacions, com la mobilització col·lectiva i la presa de posicions respecte a qüestions polítiques.

    La relació de les persones amb l'espai públic, la identitat de gènere com a construcció política per al control social i la visibilització de les dones musulmanes a València són alguns dels temes que aborden els treballs exposats.

    Les i els artistes que mostren els seus treballs en Las Naves són: Azucena Abril, Gloria Torres, Andre Plube, B.Y.E, Anaïs Florin, Marta F. Gimeno, Rodolfo Muñoz, Almudena Soullard, Fran Rubio, Natividad Soriano i Michael Urrea.

    Pujar