elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranquen els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València a la Facultat de Farmàcia

Arranquen els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València a la Facultat de Farmàcia
Arranquen els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València a la Facultat de Farmàcia
  • La primera trobada, de les 11 programades durant el curs 2021-2022, serà virtual i en la resta es recuperarà la presencialitat

  • Farmàcia inaugurarà els encontres el pròxim 2 de novembre

  • Per primera vegada, els fòrums se celebraran a Magisteri, i Filosofia i Ciències de l’Educació

Els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València (2021-2022) arranquen el pròxim 2 de novembre a la Facultat de Farmàcia. Aquest serà el primer d’11 encontres i s’oferirà en modalitat online, mentre que en la resta de centres es recuperarà la presencialitat al cent per cent. Organitzats pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través de la Fundació General de la UV i UVocupació, pretenen facilitar el contacte personal entre empreses/institucions, i universitaris i universitàries.

El Fòrum de la Facultat de Farmàcia (inscripció ací) es desenvoluparà durant el matí de dimarts dia 2, de 10:15 a 14 hores, i inclou dues sales virtuals sobre oportunitats laborals en les titulacions de Farmàcia, i Ciències i Tecnologia dels Aliments, amb la participació d’empreses especialitzades i de personal expert. A partir de les 12:30 hores es podran visitar els 39 estands participants en aquest encontre laboral i interactuar amb les empreses i institucions a través de les sales de xat. A més, durant tota la jornada, UVocupació posarà a disposició dels usuaris un servei d’orientació professional per a ajudar-los a navegar pel fòrum i resoldre altres dubtes sobre inserció laboral.

Els Fòrums d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València són un programa d’UVocupació amb més d’una dècada de trajectòria, concebut per a promoure l’ocupabilitat de l’estudiantat universitari i l’ocupació de qualitat, oferint una oportunitat única d’establir contactes amb els responsables de recursos humans de les entitats participants. A més, en els diferents encontres professionals es realitzen xarrades, tallers i taules redones on les empreses donen a conéixer les seues organitzacions i informen dels perfils demandats.

Les facultats de Magisteri (Campus dels Tarongers), i de Filosofia i Ciències de l’Educació (Campus de Blasco Ibáñez) acolliran per primera vegada aquest Fòrum. Serà els dies 11 de novembre de 2021 i 9 de març de 2022, respectivament.

D’altra banda, tornaran a celebrar-se fòrums per branques de coneixement com són els de Ciències de la Salut, a la plaça Charles Darwin del Rectorat el dia 3 de març; Ciències, al Campus de Burjassot-Paterna el 7 d’abril; i Enginyeries, a l’ETSE-UV el 28 del mateix mes.

La resta de trobades seran el 31 de gener a la Facultat de Ciències Socials, el 2 de febrer a la Facultat de l’Activitat Física i l’Esport, el 15 febrer a la Facultat de Dret, el 24 de febrer a la Facultat de Geografia i Història, i el 29 de març a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Des d’UVocupació es recomana a les persones en cerca activa d’ocupació que s’informen de les empreses que participaran en cada fòrum, que seleccionen les que són del seu interés i que busquen informació sobre elles. Així mateix, el servei d’ocupació de la UV estarà també present en totes les convocatòries presencials amb un servei d’orientació per a revisar i optimitzar els ‘curriculum vitae’ i la marca personal.

Pujar