elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca la campanya per a fomentar la corresponsabilitat masculina a la UV

    Les comissions d'igualtat del Campus de Blasco Ibáñez han posat en marxa la campanya de sensibilització i formació 'Homes corresponsables: una necessitat per a la Igualtat', que pretén contribuir al fet que la comunitat universitària i la ciutadania en general interioritzen la corresponsabilitat familiar i social com una necessitat per a superar les bretxes de la cura i aconseguir la plena igualtat entre dones i homes.

    Hui, 18 de setembre s'inicia la campanya de sensibilització 'Homes corresponsables: una necessitat per a la Igualtat' que disposa de dos instruments interactius: el decàleg 'HOME IGUALITARI'.

    https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/Decaleg.pdf del qual s'enviarà un consell cada dia per les xarxes socials de Facebook i Twitter de la Unitat d'Igualtat i el qüestionari 'Avalua la teua corresponsabilitat', que es troba disponible en el web de la Unitat d'Igualtat http://encuestas.uv.es/index.php/115292?lang=ca-valencia i que s'enviarà per correu electrònic a tota la comunitat universitària.

    Finalment, el proper 3 d'octubre tindrà lloc la jornada 'Homes per la igualtat i la corresponsabilitat' dirigida a tota la comunitat universitària, especialment a homes amb interés crític i actiu davant la desigualtat.

    A partir del 18 i fins el 26 de setembre està oberta la inscripció a la jornada que comptarà amb la conferència inaugural 'Homes, Poder i Canvi cap a la corresponsabilitat' a càrrec de Fabián Luján Acevedo, sociòleg, investigador i coordinador de Grupos de Hombres. A continuació hi haurà la taula redona 'La necessitat i les dificultats de la corresponsabilitat masculina' amb les intervencions de Joan Sanfèlix Albelda, sociòleg especialista en masculinitats i professor de la UJI, integrant d'Homes Valencians per la Igualtat; Ignacio Gil Osés, llicenciat en Dret i F. i C. de l'Educació i activista de la Plataforma por Permisos Iguales e Intransferibles de Nacimiento y Adopción (PPiiNa); Teresa Bondia Alberola, cap del Servei de RRHH (PDI) de la Universitat de València; i Celia Guillem Monzó, cap de Secció de RRHH (PAS), de la Universitat de València.

    El programa està disponible en https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/Dipticorres.pdf així com la inscripció: http://encuestas.uv.es/index.php/952227?lang=ca-valencia

     

     

    Pujar