elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta als canvis de tramvia diumenge a València amb motiu de la Marató Trinidad Alonso

Alerta als canvis de tramvia diumenge a València amb motiu de la Marató Trinidad Alonso
  • Les línies 4, 6 i 8 interrompen temporalment les circulacions de 8 a 12 hores en determinats trams i franges horàries

Metrovalència modificarà el proper diumenge dia 5 el servei de les línies 4, 6 i 8 de tramvia amb motiu de la celebració de la Marató Trinitat Alonso de València. La popular carrera travessa per part de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), cosa que fa necessari interrompre temporalment les circulacions en determinats trams i franges horàries.

D'aquesta manera, des de les 8.15 hores fins a les 11.15 hores quedarà sense servei el tram comprès de la Línia 4 entre el Pont de Fusta i el Doctor Lluch; la Línia 6 suprimirà les seves circulacions a tota la línia; Tossal del Rei-Marítim Serrería, entre les 8 i les 11.5 hores i entre Doctur Lluch i Marítim Serrería, entre les 11.5 i 12.10 hores; i la Línia 8 suspendrà els seus desplaçaments a tota la línia, és a dir entre Marítim Serrería i la Marina Reial Joan Carles I, de 8 a 12.10 hores.

Amb posterioritat a aquests horaris, quan els participants ja hagen passat pels recorreguts habituals del tramvia de Metrovalència, es tornaran a recuperar els horaris i les freqüències d'aquests trajectes tramviaris.

Es recomana a les persones usuàries que consultin els horaris al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalència oa la pàgina web consultar aquí, així com a @metrovalencia i a facebook/metrovalencia.fgv.

Pujar