elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei

Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei
  • Milers i milers de valencianistes rendeixen tribut als campions de Copa pels carrers de València

  • Des de l'aeroport fins a Mestalla, en un multitudinari recorregut que va durar més de dues hores, la plantilla va gaudir de l'afecte dels seus seguidors

Galeria de fotos
València - Celebració de la Copa del Rei
València - Celebració de la Copa del Rei
MÉS FOTOS
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 2)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 3)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 4)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 5)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 6)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 7)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 8)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 9)
Així ha viscut València la celebració de la Copa del Rei - (foto 10)

A les cinc de la vesprada han aterrat els jugadors del València en l'aeroport de Manises. El tematitzat avió del València CF arribava des de Jerez després de viure unes hores apoteòsiques des que aquest dissabte es convertiren en els campions de la Copa del Rei. València ha viscut una nit molt especial i aquest diumenge volia donar la benvinguda i abrigallar a les seues jugadors.

Així, tots els integrants de la plantilla valencianista s'han desplaçat des de Manises fins al Mestalla en l'autobús que ha recorregut tota la ciutat. Abillats amb una samarreta commemorativa amb el lema ‘Un sentiment etern’ i el nom de tots els futbolistes que han participat en l'èxit copero, els capitans, els tècnics, els integrants del ‘staff’ i la resta dels jugadors van comprovar de prop com milers i milers d'afeccionats els rendien tribut als campions de Copa.

No cabia una ànima en els vorals i xiquets, xiquetes, pares, avis i àvies mostraven el seu orgull a l'escut i l'afecte als seus herois. Per moments, l'autobús anava a molt poca velocitat, perquè no podia superar la marea valencianista. Per a molts era el seu primer títol i per al València CF la seua primera gran alegria després d'onze anys sense assaborir un trofeu.

Les Torres de Quart i Serrans van ser també testimoni d'una altra història meravellosa, en aquesta ocasió esportiva. Eren les 18.50 hores i el bus descapotable s'acostava al moment cim de la vesprada, arribar a Mestalla. La zona dels Ponts de l'Exposició, de les Flors i, finalment, l'Avinguda de Suècia també estaven abarrotades d'afeccionats valencianistes.

Dotze quilòmetres de recorregut que han semblat quasi 200 perquè els ha costat molt arribar fins a l'abarrotat Mestalla. ‘Quina barbaritat, quina bogeria, quina passada’, van ser algunes de les frases que els jugadors es deien entre ells mentre observaven la gran quantitat de gent que volia homenatjar-los.

Poc abans de les set han entrat en l'estadi després de més de dues hores de recorregut. Quasi quaranta mil persones que han abrigallat als jugadors en un dia que passarà a la història del València CF i de la història de la capital del Túria.

Pujar