27 de setembre de 2020 27/9/20

Així seran els vestits que lluirà la Cort d'Honor de Sara Larrazábal

Així seran els vestits que lluirà la Cort d'Honor de Sara Larrazábal  - (foto 1)
  • Aquest dimecres s'han presentat les teles que vestiran les dotze xiquetes, que es caracteritzen en aquesta ocasió per ser ecològiques i impermeables per a afavorir la seua conservació

Galeria de fotos
València - Fallas 2019 - Tejidos Corte de Honor Fallera Mayor Infantil
València - Fallas 2019 - Tejidos Corte de Honor Fallera Mayor Infantil
MÉS FOTOS
Així seran els vestits que lluirà la Cort d'Honor de Sara Larrazábal  - (foto 2)
Així seran els vestits que lluirà la Cort d'Honor de Sara Larrazábal  - (foto 3)
Així seran els vestits que lluirà la Cort d'Honor de Sara Larrazábal  - (foto 4)

I el moment més esperat per a les dotze xicotetes va arribar. Aquest dimecres s'han presentat les teles que vestiran els vestits de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2019, Sara Larrazábal i que han sigut elaborades per la signatura L'Atelier de la Seda.

Cal destacar que aquestes teles valencianes són ecològiques i impermeables. Han sigut elaborades per una empresa de la Comunitat Valenciana que utilitza matèries primeres d'origen ecològic i reciclades per mitjà d'un procés que no consumeix aigua ni emet CO2. Des de L'Atelier de la Seda han explicat també que les teles han sigut sotmeses a un tractament especial d'impermeabilització exclusiu per a facilitar el manteniment de les mateixes.

El dibuix del primer vestit es diu 'Cintia' i el segon, del segle XVIII, 'Roser'. Daniela Sanchis Gallart i Aroa Martínez Ayala vestiran el primer vestit de color coral i el segon de blanc perla; Raquel Ganau Giner i Daniela Guillen Arnau tindran un primer vestit de color safir i el segon rosa; Marta Garcia Cañadas i Zaira Nacher Zambrana vestiran de color marró canyella en el primer i de maragdu suau en el segon vestit; quant a Carla Sancho Carboner i Adriana Juan Sansano, el groc i el ciclamen seran els seus colors; Mimpa Ferrer Valls i Celia Vicedo Flor lluiran de color trévol i de blau real en el segon vestit; finalment, Laura Fontes Pérez i Lucia Guijarro Carrasco tindran els colors carmesí i marró xocolata.

Pujar