elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3.000 corredors i 170 entitats participen diumenge que ve en la VIII edició de la Carrera de les Empreses Valencianes

3.000 corredors i 170 entitats participen diumenge que ve en la VIII edició de la Carrera de les Empreses Valencianes

    La ciutat de València acollirà el pròxim diumenge 31 de març la VIII Carrera de les Empreses Valencianes, que començarà a les 9.00 hores a l'avinguda de Campanar número 114 i que acabarà a les pistes d'atletisme del tram III del llit del riu Túria, amb uns recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. Al voltant de 3.000 corredors i 170 empreses participaran en la prova.

    L'eixida de la carrera tindrà lloc a l'avinguda de Campanar número 114, que es tancarà a la circulació a partir de les 06.00 hores per al muntatge corresponent. La carrera marxarà cap a l'avinguda de Tirso de Molina, vial de servici de Manuel de Falla fins a creuar Pío Baroja per a entrar als Jardins del Túria.

    En el cas dels participants de la 10K, la carrera tornarà a eixir a superfície urbana cap a la partida de Dalt i transcorrerà per l'avinguda de Pío Baroja i el carrer del Pare Barranco, i posteriorment tornarà als Jardins del Túria fins a finalitzar a l’estadi del Túria, on estarà la meta per als participants.

    La Carrera de les Empreses Valencianes, organitzada per Grupo Nostresport i Píndaro Sports, pretén «convertir l'esport en un nexe d'unió entre els treballadors de les empreses que hi participen per a fomentar una actitud col·laborativa i distesa entre tots els participants».

    En esta edició, la prova destina un euro per cada corredor inscrit a ASLEUVAL (Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana). A més, la present edició ha superat el rècord de participació en assolir les 2.400 persones inscrits de l'edició de 2017.

    Pujar