elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

22.000 persones vibren al ritme dels 90 a la Ciutat de les Arts i les Ciències

22.000 persones vibren al ritme dels 90 a la Ciutat de les Arts i les Ciències
  • El festival Love The 90's es consolida com un clàssic dels festivals a València i penja el cartell de 'sold out' en cinquena edició

MÉS FOTOS
22.000 persones vibren al ritme dels 90 a la Ciutat de les Arts i les Ciències - (foto 2)
22.000 persones vibren al ritme dels 90 a la Ciutat de les Arts i les Ciències - (foto 3)

Comença la temporada de grans festivals a València i aquest per cinquena vegada consecutiva el festival Love The 90's ha aconseguit penjar novament el cartell de 'totes les entrades venudes'. L'espectacular recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha rebut 22.000 amants de la dècada dels 90.

Els temaços i ritmes enganxosos que han sonat durant la vetllada i que van arrasar a les pistes de ball de tot el món han aconseguit que el públic assistent al festival celebre amb magnificència aquells anys que recorden amb enorme felicitat.

Dos escenaris, creix el format

Aquesta edició ha comptat amb dos escenaris, el mític escenari DANCE i aquest any com a novetat el festival ha incorporat l'escenari POP. En tots dos, ha sonat de manera ininterrompuda la música més icònica dels 90 interpretada en rigorosos directe pels artistes més capdavanters de la dècada.

El viatge en el temps ha estat possible gràcies als més de 20 artistes que han fet aquest dissabte; a l'escenari Dance: 2 Unlimited, Whigfield, Dj Quicksilver, Snap!, Daisy Dee de Technotronic, Nacho Division, Miss Jane, Chimo Bayo, Paco Pil, Sensity World, New Limit, Double Vision, Marian Dacal, Kriss Orue. A l'escenari POP: La Guàrdia, Modèstia Apart, OBK, Amistats Perilloses, Javier Andreu de la Frontera, Carlos Segarra dels Rebels i Viceversa.

Així mateix, la data ha comptat amb els seus dos grans vaixells insígnia el locutor Fernandisco, que novament ha exercit de mestre de cerimònies, i els Jumper Brothers, els responsables de l'animació sense fi amb el seu dj set especial dels anys 90.

L'origen de Love The 90's a València es remunta a l'any 2017

Era el 3 de juny del 2017 quan Love the 90's arribava a València per primera vegada. La febre dels noranta va seguir el 2018 i el 2019; posteriorment va haver d'esperar el 2022 per tornar a conseqüència de la pandèmia, i aquest any 2023 un 3 de juny novament ha celebrat amb èxit la seua cinquena edició. Cada data a València la citació ha aconseguit vendre totes les entrades.

Pujar