elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUTS COMUNITAT VALENCIANA

Mobilització per a localitzar a una dona malalta a Alborache i Tavernes de la Valldigna

Mobilització per a localitzar a una dona malalta a Alborache i Tavernes de la Valldigna
  • Les xarxes socials i els efectius de cerca han donat la veu d'alarma

Este matí elperiodic.com informava de les labors de cerca de tres persones desaparegudes en la Comunitat Valenciana, un d'ells ja s'ha trobat: el veí de Vila-real que s'havia perdut este dijous ha sigut localitzat a Almassora.

Ara els treballs de cerca se centren en Alborache i Tavernes de la Valldigna on no se sap res d'una dona de 79 malalta d'alzheimer i d'un jove de 31 anys.

Desapareguda Alborache

Entre Alborache i Turís també hi ha una important mobilització d'efectius de seguretat i sanitaris per a buscar Josefa Estarelles Tronchoni, que respon al nom de Paquita. Esta veïna de Sollana té 79 anys i patix alzheimer.

La cerca va començar este dijous i els efectius van estar treballant fins a l'ocàs. A primera hora del matí s'han incorporat més mitjans a les labors de cerca: dos autobombes, dos unitats dels bombers forestals, quatre brigades i el sergent dels bombers del consorci, segons ha informat el Centre e Coordinació d'Emergències 112CV.

Jove desaparegut a Tavernes de la Valldigna

Així mateix, dilluns passat 31 de maig va desaparéixer a Tavernes de la Valldigna Alain Molero Deglado, que mesura 1’85 centímetres d'alçada, és de complexió normal i té els cabells negres i els ulls marrons. L'última vegada que va ser vist anava vestit amb pantalons vaquers grisos i samarreta grisa fosca.

Si algú té informació sobre el seu parador, pot trucar als telèfons 649 952 957 i 617 126 909, o també escriure a info@sosdesaparecidos.es.

Pujar