22 de gener de 2021 22/1/21

Més de 1.500 persones al dia circulen ja pel carril bici entre les calles de Serradora i Dr. J.J Dómine

Més de 1.500 persones al dia circulen ja pel carril bici entre les calles de Serradora i Dr. J.J Dómine - (foto 1)
  • Hui s'ha obert per complet el nou tram de carril bici de la avinguda del Port

MÉS FOTOS
Més de 1.500 persones al dia circulen ja pel carril bici entre les calles de Serradora i Dr. J.J Dómine - (foto 2)

Hui, dijous 12 de març, el servici de Mobilitat Sostenible ha obert a la circulació per complet el nou tram de 500 metres de carril bici de l'avinguda del Port, entre els carrers de Serradora i Dr. J.J. Dómine, i pel qual circulen diàriament una mitjana de 1.550 persones. El material d'obra sobrant s'anirà retirant de la zona d'estacionament sobre la calçada durant hui i, si és necessari, demà al matí.

Este tram de carril bici de la avinguda del Port ja existia abans de les obres, però amb elles s'ha ampliat i baixat a cota calçada, evitant interferències entre la circulació de vianants i la de bicicletes i vehicles de mobilitat personal. D'esta forma es modifica la planta viària actual quedant en calçada tres carrils per al trànsit motoritzat, dos per a bicis i VMP, un carril EMT-Taxi i la zona d'estacionament.

Igual que el carril bici de l’anviguda de Primat Reig –transitable al 100% des del divendres passat i pel qual ja es registra diàriament el pas de més de 1.500 persones-, este carril bici sorgix de la “Consulta Ciutadana d'Inversions en Barri 2018”, adjudicat en Junta de Govern–el passat 27 de setembre- a l'empresa BECSA SAU per un import total de 274.046,85 euros.

 

Pujar