2 de desembre de 2020 2/12/20

El València CF s'alça amb la Copa del Rei

El València CF s'alça amb la Copa del Rei - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El València CF s'alça amb la Copa del Rei - (foto 2)
  El València CF s'alça amb la Copa del Rei - (foto 3)
  El València CF s'alça amb la Copa del Rei - (foto 4)

  Onze anys després ha ocorregut. El València CF s'ha alçat amb la seua huitena Copa del Rei després de disputar un intens partit amb l'actual campió de lliga l'FC Barcelona, al qual ha guanyat amb un marcador de 2-1. La trobada va tindre lloc anit a Sevilla, fins on centenars d'afeccionats es van desplaçar per a donar suport a un equip i a un club que enguany es troba immers en la celebració del seu centenari.

  Amb aquesta victòria, l'equip valencià posa fi a la supremacia del FC Barcelona que havia guanyat les quatre edicions anteriors. “Ha sigut un any difícil i complicat” declarava un emocionat Dani Parejo en finalitzar el partit, i dirigint-se a l'afició els agraïa el suport rebut: “En cada partit ens heu donat suport i això és gràcies a vosaltres. I també volem dedicar-li tot això a les persones que durant aquests cent anys d'història del València CF i ja no estan amb nosaltres”.

   Emoció i nervis a parts iguals és el que van sentir ahir milers de valencianistes que des de diferents parts de la geografia espanyola van voler donar suport àdhuc equip que va viatjar fins a Sevilla per a donar-ho tot. En la nit d'ahir, la ciutat de València es va omplir d'afeccionats que van eixir al carrer per a veure el partit envoltats dels seus iguals per a més tard celebrar el triomf tan merescut.

  Actes de celebració

  Després de la victòria arriba la celebració. Aquesta vesprada el València CF portarà la Copa del Rei a casa i la mostrarà a tots els valencians en un amplie recorregut per la capital del Túria. L'equip té previst aterrar en l'aeroport de Manises al voltant de les 17.20 hores i d'allí s'anirà directe a Mestalla en un autobús descobert.

  El recorregut programat per a la celebració és el següent: eixint des de l'Avinguda del Cid i passant per Plaza España, Guillem de Castro i Blanquerías, seguint pel Passeig de la Ciutadella fins a arribar al Pont de les Flors i entrar a Mestalla.

  Pujar