28 de novembre de 2020 28/11/20

Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Fira de Tots Sants de Cocentaina

  L'Agència Valenciana del Turisme difon l'oferta turística de la Comunitat Valenciana en la Fira de Tots Sants que se celebra des del 29 d'octubre fins a l'1 de novembre a Cocentaina.

  La Fira de Tots Sants és una de les mostres vives més antigues de la història de la vila de Cocentaina, que enguany celebra la 670 edició. El significat mercantil, origen de la fira, ha crescut també amb el pas del temps, trobant-se els tres sectors econòmics representats, ja que es manté la tradició ramadera, juntament amb l'exposició de productes variats, la promoció del turisme i la realització d'innombrables actes lúdics i culturals.

  Des de l'edició de l'any 2009 la Fira de Tots Sants va incloure un sector dirigit a la promoció turística. La ubicació del sector ha anat variant segons les necessitats de la Fira, apostant sempre per aquest model d'exposició que ha anat traslladant-se a zones mes transitades i de majors dimensions a causa de l'augment de participants any rere any. Per a aquesta edició s'ha optat per situar de nou aquest espai al llarg del carrer Colón, perpendicular a l'avinguda principal del municipi.

  La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha ressaltat la importància de 'difondre l'oferta turística de la Comunitat Valenciana entre el nostre principal mercat, que són els propis ciutadans de la Comunitat'.

  Així mateix Huete ha explicat que 'participar en la Fira promocionant la nostra destinació compleix una doble funció, d'una banda donem a conèixer l'oferta entre els nombrosos visitants a Cocentaina en aquests dies, però a més mostrem un suport a l'impuls de les nostres festes i tradicions, com l'és la Fira de Tots Sants'.

  Huete ha recordat que la Fira de Tots Sants de Cocentaina 'atrau cada any a un gran nombre de visitants i suposa un excel·lent reclam turístic per a visitar la nostra destinació'.

  La Agència Valenciana del Turisme participarà en aquesta edició de la Fira amb tres casetes situades en la intersecció del carrer Colón amb l'Avinguda del País Valencià, al començament de la zona reservada al Turisme. En els expositors de la Agència Valenciana del Turisme participen enguany la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana i el club d'allotjaments d'interior TEMPS.

  Pujar