elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent registra un nou brot de coronavirus per una reunió d'oci

Arxiu
Arxiu
  • Hi ha, almenys, tres persones contagiades

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un nou brot de coronavirus a Torrent. Es tracta d'un focus d'origen social, és a dir per reunions entre amics o familiars i hi ha, a almenys tres persones contagiades. Aquest nou brot el coneixem en una jornada en què han augmentat els focus, onze confirmats per la conselleria. El més gran d'ells és d'origen laboral, a Carlet, són sis contagiats.

Pel que fa a la situació de Torrent, s'han registrat 63 nous casos en les dues últimes setmanes segons les dades oficials de la Conselleria. Unes xifres que empitjoren la situació epidemiològica a la localitat, que té una incidència acumulada de 76 casos per cada 100.000 habitants, el doble que la mitjana valenciana. Pel que fa al total de casos des que va esclatar la pandèmia, s'han registrat 6.774 casos en total a Torrent així com 154 morts.

Aquest dimarts, per cert, la Conselleria de Sanitat ha notificat un augment dels contagis, 270 nous infectats així com quinze noves morts. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 39 a Castelló (39.292 en total), 73 a Alacant (144.687 en total) i 158 a la província de València (200.622). A més, continua havent 2 casos sense assignar.

D'acord amb les dades registrades, a hores d'ara hi ha 3.409 casos actius, la qual cosa suposa un 0,86% de l'total de positius. Els hospitals valencians tenen, actualment, 473 persones ingressades: 29 a la província de Castelló, amb 2 pacients en UCI; 219 a la província d'Alacant, 49 d'ells a l'UCI; i 225 a la província de València, 63 d'ells en UCI.

Pujar