elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut a Torrent per fingir ser una altra persona per treure el DNI

Detingut a Torrent per fingir ser una altra persona per treure el DNI
  • Al acarar les empremtes es va comprovar que no corresponien amb les dades aportades

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home, de 85 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte i usurpació d'estat civil, després d'intentar treure un duplicat de l'DNI, amb els dades d'una altra persona.

Els fets van passar fa uns dies quan un home es va presentar a l'oficina del DNI de Torrent, per treure un duplicat del seu document nacional d'identitat, ja que al·legava haver-ho perdut, presentant una denúncia de pèrdua tant d'aquest com del permís de conduir.

La funcionària de l'oficina va començar les gestions i al comprovar i comparar les empremtes aportades amb les dades facilitades, va comprovar que no existia relació entre ambdues, a més que l'aparença física de l'home distava molt de l'edat que figurava en la denúncia de pèrdua.

Davant la possibilitat que l'home estiguera cometent un il·lícit penal la funcionària ho va comunicar a un agent, que es va entrevistar amb l'home, donant respostes incongruents, per posteriorment localitzar el DNI de l'home, el qual es va poder comprovar que era original i si es corresponia amb la persona que tenien al davant.

Pujar