elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central

Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central
  • Pau Alabajos: “La zona peatonal està preparada per a poder obrir-la als veïns. Actualment compta amb unes tanques insuficients: açò provoca la proliferació de brutícia i botellons"

MÉS FOTOS
Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central - (foto 2)
Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central - (foto 3)
Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central - (foto 4)
Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central - (foto 5)
Compromís per Torrent demana l’obertura del passeig annexe al futur Palau de Justícia al Parc Central - (foto 6)

La petició del grup municipal de Compromís per Torrent es produeix després de la visita efectuada al Parc Central, davant les queixes dels veïns i veïnes. Els ecovalencianistes proposen eliminar les actuals tanques i efectuar el manteniment corresponent.

En les fotografies aportades pel grup municipal de Compromís s'observa l'estat actual del parc, situat a la parcel·la M-34 de l'Avinguda Barcelona 92, on s'acumulen envasos i brutícia, a més de pintades als bancs en una zona "que encara no està oberta al públic".

Alabajos ha destacat que "obrint aquesta zona peatonal i eliminant les tanques es podria garantir millor la neteja i el correcte manteniment". Segons les fotografies aportades als solars que envolten la nova zona peatonal també es poden observar llandes i plàstics, a més de la tanca oberta en diversos punts.

Per últim, Compromís també demana una major presència policial i dels equips de neteja al Parc Central. "En alguns carrers ens hem trobat amb els escocells plens de deixalles, a més d'abocadors al costat de la via pública. També hem detectat una falta de papereres a molts carrers."

Pujar