Castellano

Torreblanca treballa en la posada en marxa d'un obrador comunitari per potenciar el producte local

    La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca està treballant en la posada en marxa d'un obrador comunitari per a l'envasament de fruites i verdures amb l'objectiu de potenciar el producte local i la seva comercialització baix la marca 'Prat'.

    El projecte es durà a terme amb recursos propis i amb una subvenció de la Conselleria d'Agricultura de 25.000 €, que a través de fons europeus permetrà la dotació de la maquinària necessària per al procés d'envasament i encaixat.

    L'Associació d'Agricultors Torreblanquins també participa en el desenvolupament d'aquest obrador comunitari. De fet, en les últimes setmanes s'ha trobat un local, que en breu es començarà a condicionar.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'amb aquest projecte fem un pas més per promocionar la marca Prat i donar a conèixer la qualitat del producte local. Estem convençuts que l'obrador comunitari va a suposar un impuls important i incrementarà la presència de les nostres fruites i verdures en fires, mercats i en els bars i restaurants del municipi'.

    Pujar