Castellano

Torreblanca reuneix a més de 30 agricultors en el curs 'Conreu Ecològic d'Hortalisses'

Torreblanca reuneix a més de 30 agricultors en el curs 'Conreu Ecològic d'Hortalisses'

    La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca segueix avançant en la seva aposta per l'agricultura ecològica a través del curs 'Conreu Ecològic d'Hortalisses', que ha arrancat aquesta setmana en l'Espai Natura de la localitat amb la participació de 31 alumnes.

    Una taula rodona sobre introducció a l'horticultura ecològica ha obert aquest curs organitzat per la Regidoria d'Agricultura, la Fundació Global Nature i la Conselleria. El programa inclou sessions centrades en el cultiu del tomàquet, el boniato o el meló impartides per formadors reconeguts com Josep Roselló.

    Una taula rodona sobre experiències de comercialització completa aquesta formació, que finalitzarà el proper 12 de març.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que 'la resposta positiva dels agricultors a les diferents formacions que organitzem és un clar indicador de l'interès pel cultiu ecològic. Per tant, creiem que estem treballant en la direcció adequada perquè aquestes noves tècniques agrícoles vagen implantant-se a Torreblanca i sumant valor al nostre producte local'.

    Pujar