9 de març de 2021 9/3/21

El PP de Torreblanca reclama al Govern recuperar l'AVE i els trens de Rodalies

El PP de Torreblanca reclama al Govern recuperar l'AVE i els trens de Rodalies - (foto 1)
  • Els populars presenten una moció al ple per a exigir que es recupere l'alta velocitat a la província que ha eliminat el Govern de Sánchez, així com els trens rodalies

El Partit Popular de Torreblanca ha reclamat al Govern central que es recuperen els trens AVE i els Rodalia que ha eliminat aquest estiu a la província de Castelló. En concret, el Govern de Sánchez ha eliminat les cinc freqüències de trens AVE que arribaven a la província a l'estiu des de Madrid.

Al mateix temps, també ha eliminat 27 trens de rodalia, deixant en només quatre les freqüències d'anada i quatre les de tornada entre Vinaròs i Castelló. Una situació que, segons el parer de la portaveu del PP en la localitat, Tania Agut, “aïlla a la província de Castelló i deixa en molt mala posició a la localitat de Torreblanca”.

La responsable del PP considera que “tots els experts adverteixen que enguany el turisme nacional és la clau per a minimitzar l'impacte de la pandèmia en el turisme” i enfront d'aquesta situació, “el Govern ha eliminat l'AVE que venia de Madrid” i damunt liquida el servei de Rodalia.

La popular ha exigit que “l'Ajuntament reclame de manera contundent que es torne a posar en marxa l'alta velocitat i que els veïns puguen tornar a comptar amb els trens de rodalia”.

Pujar