Castellano

Torreblanca convertirà els horts de les marjals en punts de visita turística

  La Regidoria d'Agricultura de Torreblanca està treballant en la inclusió dels horts de les marjals en el circuit de punts de visita turística amb l'objectiu de complementar l'oferta i oferir noves experiències als visitants lligades al cultiu agrícola i la recol·lecció.

  La iniciativa es durà a terme en el conjunt de marjals cedides pels seus propietaris a l'Ajuntament, terrenys en els quals l'Associació d'Agricultors Torreblanquins plantarà productes autòctons com boniatos, tomàquets o melons, les llavors dels quals han estat facilitades per la Conselleria i l'Estació Experimental de Vila-real.

  Està previst que en les properes setmanes comence la plantació, projecte que permetrà la reactivació agrícola de la Marjaleria i la posada en valor del producte local.

  El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que 'amb aquesta iniciativa no només donem un ús a aquestos horts abandonats, sinó que ampliem les opcions turístiques oferint al visitant la possibilitat de compartir una jornada amb els agricultors i conèixer de primera mà com es conreen els tomàquets o els melons'.

   

  Pujar