22 de novembre de 2019 22/11/19

Torreblanca acudeix a la Fira 'Sevatur' de Sant Sebastià per donar a conèixer la seva oferta turística

Torreblanca acudeix a la Fira 'Sevatur' de Sant Sebastià per donar a conèixer la seva oferta turística - (foto 1)

  Torreblanca ha estat present aquest cap de setmana en la Fira 'Sevatur' de Sant Sebastià per donar a conèixer l'oferta turística del municipi i atraure turistes de cara a Setmana Santa i a la temporada d'estiu.

  La localitat, que forma part de l'expositor de la Comunitat Valenciana, s'ha presentat com 'una destinació familiar ideal per als amants de la naturalesa, la gastronomia i la platja'. Tal com ha subratllat el regidor de Turisme, Carlos Garcia, 'el parc natural i els serveis que cada any anem sumant a la nostra oferta ens permeten mostrar-nos com una destinació diferent en la qual el turista sempre troba un valor afegit'.

  A més d'esdeveniments culturals com la representació de la Passió de Setmana Santa o les Jornades Gastronòmiques Apassiona't, la Regidoria de Turisme ha mostrat al públic de la capital donostiarra la seva oferta en l'àmbit del turisme d'experiències i de naturalesa de la mà de les possibilitats del parc natural 'El Prat' i el producte local.

  'Aquest és un dels esdeveniments turístics de referència al País Basc, per la qual cosa és una excel·lent oportunitat per seguir atraient visitants, ja que les estadístiques ens indiquen que els interessos del turista del nord encaixen amb els recursos que Torreblanca ofereix', ha explicat l'edil de l'àrea.

  Després de la presència en Fitur i a Sant Sebastià, Torreblanca també acudirà a la fira Bilbao, Pamplona i Zaragoza amb l'objectiu de promocionar el municipi i combatre l'estacionalitat.

  ocultar
  Torreblanca acudeix a la Fira 'Sevatur' de Sant Sebastià per donar a conèixer la seva oferta turística
  Pujar