Castellano

Tania Agut presenta els avals per a liderar “amb il·lusió i força” una Torreblanca “amb els meus veïns com a protagonistes”

Tania Agut presenta els avals per a liderar “amb il·lusió i força” una Torreblanca “amb els meus veïns com a protagonistes”
  • La portaveu del PP a Torreblanca obté el suport majoritari dels afiliats per a liderar “un equip carregat de bones idees”

  • Per a Agut, “és un honor comptar amb l'afecte i el suport dels meus veïns per a afrontar una responsabilitat que m'apassiona. Torreblanca té la paraula”, ha afirmat l'edil

La portaveu del PP a Torreblanca, Tania Agut, ha presentat els seus avals a la presidència del PP en la localitat “amb la il·lusió, la passió i l'obstinació de convertir als meus veïns en els protagonistes poble”.

Ho ha fet entregant els suports a la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina, “amb l'objectiu de convertir a Torreblanca en el municipi que desitgen els meus veïns, un poble en el qual no falten serveis, es resolguen els problemes i es faciliten els recursos que demanda la població”.

Per a la portaveu del PP a Torreblanca, “aquest és un projecte compartit que encapçale amb el suport dels qui són els meus companys, els meus veïns, la meua família”. “Aquest ímpetu és el que em porta a presentar la meua candidatura amb l'objectiu de recollir totes les sensibilitats perquè en el Partit Popular cabem tots”.

Torreblanca celebrarà el pròxim 26 de novembre el congrés local per a l'elecció de la presidència del PP. Un acte en el qual, tal com ha assenyalat Agut, “desitge compartir amb els meus veïns el repte de continuar treballant pel meu poble, amb la vocació de servei ciutadà, l'esperit de ser útil als meus veïns i l'anhel de compartir amb ells els problemes per a buscar les solucions. Desitge escoltar el meu poble perquè és l'única cosa que importa”, ha considerat la candidata.

Pujar