9 de març de 2021 9/3/21

PP: "El PSOE de Torreblanca rebutja la proposta del PP de millorar les condicions dels MIR"

PP: "El PSOE de Torreblanca rebutja la proposta del PP de millorar les condicions dels MIR" - (foto 1)
  • Tania Agut: “És injust que s'haja eixit a aplaudir a les 20.00 durant la pandèmia i ara s'ignoren les peticions de millores”

L'alcaldessa de Torreblanca al costat de la resta de l'equip de govern han rebutjat debatre la proposta del PP que instava a millorar les condicions laborals dels MIR (Metges Interns Residents) de la Comunitat Valenciana.

Tal com ha explicat la portaveu del PP, Tania Agut, “és una vergonya que una institució com l'Ajuntament de Torreblanca no vulga donar suport a les propostes dels metges” per a millorar les seues condicions laborals i l'atenció sanitària. Tal com explica la portaveu, durant la pandèmia els MIR han estat al peu del canó, arriscant la seua salut i treballant més hores.

Agut considera que “és injust que s'haja eixit a aplaudir a les 20.00 de la vesprada i que Ximo Puig prepare un homenatge als sanitaris per al pròxim 9 d'octubre però que, després, es vete dialogar amb els MIR o acceptar les millores que proposen”.

La moció del PP recollia millores que sol·liciten els residents: reivindicacions laborals demanant un augment de les retribucions, millores formatives, un màxim de guàrdies al mes… Per a la responsable del PP “és molt injust que s'oposen a aquesta proposta que simplement demana qüestions justes per al personal MIR de la Comunitat”.

Pujar