Castellano

La platja de Torreblanca disposarà d'un nou servei per a les persones amb mobilitat reduïda

La platja de Torreblanca disposarà d'un nou servei per a les persones amb mobilitat reduïda

    La platja de Torreblanca disposarà de personal especialitzat per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda amb l'objectiu d'oferir nous serveis i millorar l'experiència de bany d'aquest col·lectiu.

    La Regidoria de Turisme està treballant en la contractació d'aquest servei, que serà oferit per l'empresa del servei de vigilància de platges i està previst comence a prestar-se aquest estiu a través de la figura d'un monitor.

    La dinamització del litoral i la incorporació de nous serveis que aporten valor afegit a l'estada del visitant en Torrenostra és una de les apostes d'aquesta àrea, que també ha posat en marxa propostes com la biblioteca o l'escoleta de la platja.

    El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'tenim una platja amb unes condicions excel·lents, per la qual cosa volem sumar aquest nou servei perquè les persones amb dificultats de mobilitat puguen gaudir del bany, la qual cosa ens ajudarà a diversificar els usuaris de la platja de Torrenostra i potenciar-la com una destinació turística sensible amb aquest col·lectiu'.

    Pujar