6 de desembre de 2019 6/12/19

Maria Ferrando és la candidata del PP a l'alcaldia de Torreblanca

Maria Ferrando és la candidata del PP a l'alcaldia de Torreblanca - (foto 1)

  El PP de Torreblanca ja ha escollit la que és la seua candidata a alcaldia per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. L'alcaldable és Maria Ferrando, una dona "molt preparada, amb ganes i amb molta il·lusió" que suma, a més, una dilatada experiència com a regidora a la localitat quan governava el PP. Auxiliar administratiu de professió, de 49 anys, Maria Ferrando arrossega una trajectòria política "impecable" i ha liderat les regidories de Sanitat, Esports, Joventut, així com Obres i Serveis per la qual cosa coneix a la perfecció la dinàmica del poble i els problemes que més preocupen als torreblanquinos.

  I és que Ferrando, que en l'actualitat és portaveu del PP a Torreblanca, encapçalarà, com va anunciar ahir a la nit en un concorregut acte, una llista formada per "gent jove, amb moltes ganes d'esforçar-i de treballar pel poble i que, sobretot, té molta il·lusió per millorar Torreblanca i estar al servei dels seus veïns ".

  La llista del PP de Torreblanca per als pròxims comicis municipals estarà integrada per "homes i dones del municipi, ja que ells més que ningú, coneixen a la perfecció la realitat i les necessitats dels veïns i les seues inquietuds".

  ocultar
  Maria Ferrando és la candidata del PP a l'alcaldia de Torreblanca
  Pujar