6 de desembre de 2019 6/12/19

Ferrando: "Amb el PP els veïns seran de nou els vertaders protagonistes del desenvolupament de Torreblanca"

Ferrando: "Amb el PP els veïns seran de nou els vertaders protagonistes del desenvolupament de Torreblanca" - (foto 1)

  "La campanya 'La Torreblanca que volem' està demostrant que els torreblanquinos tenen ganes d'aportar al seu poble i sumar propostes perquè entre tots construïm un millor futur per a un poble que porta quatre anys sumit en la paràlisi per culpa d'un Ajuntament que ha estat més preocupat pels seus interessos que per donar solució a les necessitats dels seus veïns".

  Amb aquestes paraules, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, ha volgut posar en valor l'acolliment inicial de la iniciativa de recollida de propostes veïnals, 'La Torreblanca que volem', impulsada per la formació local perquè "ELS torreblanquins siguen, després d'una legislatura perduda, els vertaders protagonistes del creixement i el desenvolupament de Torreblanca".

  I és que tal com està posant de manifest la campanya, "els veïns s'han cansat d'un Ajuntament d'esquerres que a la seua incapacitat en la gestió ha sumat una inoperància supina a l'hora de conjuminar esforços per a treballar d'una forma responsable pels torreblanquins i no solament per resoldre els seus cuitas internes".

  Així, entre les idees veïnals rebudes a través de 'la Torreblanca que volem', destaquen la necessitat d'una major neteja viària o, més en concret, la instal·lació d'un gimnàs a l'aire lliure, o 'street workout', amb la finalitat de promoure la pràctica esportiva mitjançant un espai saludable accessible per a tots els veïns. "A diferència que l'actual Ajuntament, totes les propostes que estem rebent, les recopilarem, analitzarem i, si és possible, les materialitzarem a partir del 26 de maig si comptem amb el suport majoritari del poble", ha ressenyat Ferrando.

  "Els nostres veïns mereixen un Ajuntament que els atenga, que els escolte i que, sobretot, treballe amb rigor i de forma responsable per a millorar els serveis que els ofereix i ser l'aliat que Torreblanca i els torreblanquins mereixen", ha incidit l'alcaldable popular.

  Dues vies de comunicació

  Cal recordar que per a recopilar totes aquestes propostes el PP ha habilitat dues vies de comunicació veïnal; una d'elles a través de whatsapp en el telèfon 679677760 i, l'altra, via telemàtica, en el correu electrònic popularestorreblanca@gmail.com.

   

  ocultar
  Ferrando: "Amb el PP els veïns seran de nou els vertaders protagonistes del desenvolupament de Torreblanca"
  Pujar