6 de desembre de 2019 6/12/19

Ferrando: “El litoral mereix un Ajuntament que aposte per ell i no solament que tracte de dinamitzar-ho a l'estiu”

Ferrando: “El litoral mereix un Ajuntament que aposte per ell i no solament que tracte de dinamitzar-ho a l'estiu” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ferrando: “El litoral mereix un Ajuntament que aposte per ell i no solament que tracte de dinamitzar-ho a l'estiu” - (foto 2)
  Ferrando: “El litoral mereix un Ajuntament que aposte per ell i no solament que tracte de dinamitzar-ho a l'estiu” - (foto 3)

  “Torreblanca és un municipi replet d'oportunitats i potencialitats. Una d'elles és, sense cap dubte, la nostra platja. Orgull per a tots els torreblanquins i un immillorable aparador turístic i econòmic que, desgraciadament, l'esquerra torreblanquina ha deixat abandonat aquesta legislatura”.

  Així de clara s'ha manifestat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, María Ferrando, a l'hora de situar al litoral torreblanqui com “un dels pilars fonamentals del projecte que el PP posa sobre la taula de tots els torreblanquinos para, de la seua mà, construir una Torreblanca millor i deixar en el passat la desídia i incapacitat en la gestió de PSOE, Compromís i els dos ex de Ciudadanos”.

  I és que tal com ha ressenyat l'alcaldable popular, “el nostre litoral mereix un Ajuntament que de veritat aposte per ell i no que ho faça solament durant els tres mesos d'estiu. Torreblanca no pot tenir abandonat el seu recurs més important perquè d'aqueixa manera estem desaprofitant el seu inesgotable potencial turístic i econòmic”.

  “El compromís amb la nostra platja no es pot limitar a l'estacionalidad de l'estiu i açò passa per un Ajuntament que potencie i explote els recursos que té perquè, al costat del talent i treball dels nostres veïns, siga un focus d'ocupació i creixement per a tot el poble”, ha incidit Ferrando.

  ocultar
  Ferrando: “El litoral mereix un Ajuntament que aposte per ell i no solament que tracte de dinamitzar-ho a l'estiu”
  Pujar