18 de novembre de 2019 18/11/19

Ferrando: “Després d'una legislatura perduda volem que els torreblanquins siguen els protagonistes”

Ferrando: “Després d'una legislatura perduda volem que els torreblanquins siguen els protagonistes” - (foto 1)

  “Després de quatre anys en els quals els torreblanquins han patit la desídia d'un Ajuntament més preocupat pels seus cuitas internes i per tancar-se en els seus despatxos, ha arribat el moment que Torreblanca tinga un Ajuntament que des de la responsabilitat i el rigor treballe de forma incansable per tots els seus veïns”. Amb aquestes paraules l'alcaldable popular, María Ferrando, ha avançat que dissabte que ve tindrà lloc la presentació de la candidatura del PP de cara als comicis programats per al 26 de maig.

  Serà a partir de les 11:00 hores i en la Biblioteca Nova de la localitat quan el Partit Popular local desvetlarà una candidatura encapçalada per Ferrando i que tindrà “en la passió per Torreblanca i el compromís clar amb els torreblanquins la raó de ser de tots els seus integrants”.

  I és que tal com ha ressenyat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, “l'equip que veurà la llum aquest dissabte naix de la il·lusió de treballar per i per a Torreblanca de la mà de tots els seus veïns. Únicament si sumem el talent i sacrifici de tots els torreblanquins podrem recuperar la senda del creixement i el desenvolupament abandonada durant aquesta infausta legislatura. Una legislatura en la qual PSOE, Compromís i els dos ex de Ciutadans s'han preocupat més pels seus problemes partidistes que per donar respondre a les demandes dels veïns”.

  Cal destacar que l'acte de presentació comptarà amb la presència del president provincial del Partit Popular i número 1 als Corts per Castelló, Miguel Barrachina, “en un exemple clar de la importància que té Torreblanca per al Partit Popular. Enfront d'una esquerra que a nivell nacional s'ha abraçat a hereus d'ETA i secessionistes, el PP és l'únic valor segur tant a Torreblanca com a Espanya i la Comunitat Valenciana”.

  ocultar
  Ferrando: “Després d'una legislatura perduda volem que els torreblanquins siguen els protagonistes”
  Pujar