9 de març de 2021 9/3/21

El PP denúncia la "censura" de l'alcaldessa de Torreblanca en impedir debatre propostes

El PP denúncia la "censura" de l'alcaldessa de Torreblanca en impedir debatre propostes - (foto 1)
  • Tania Agut: ““L'única explicació per a aquesta cacicada és que l'alcaldessa té por de debatre les propostes de l'oposició”

El Partit Popular de Torreblanca ha presentat un recurs de reposició contra la decisió de l'alcaldessa, la socialista Josefa Tena, de vetar el debat d'una moció dels populars per a millorar els passos de vianants en la localitat. Un recurs presentat per la portaveu del PP a Torreblanca, Tania Agut.

El PP va presentar per registre el 20 de juliol la proposta i el 27 de juliol es va convocar el ple i no constava la proposta del PP en l'ordre del dia. “Malgrat que s'ha presentat dins del termini i en la forma escaient i sense cap mena d'informe, l'alcaldessa directament ha vetat la proposta”. Un fet insòlit i que, tal com explica Agut “arribarem fins a les últimes conseqüències”.

Segons el parer de la portaveu “l'única explicació és que l'alcaldessa té por al fet que es debaten qüestions com aquesta i decideix imposar un veto” però ha recordat que “els seus cacicadas no silenciaran la nostra veu i, molt menys, les nostres propostes”.

La popular ha assenyalat que “volem que es debaten les propostes de l'oposició i, en concret, que s'analitzen les iniciatives com aquesta del PP que es basen a millorar la qualitat de vida dels veïns de Torreblanca”.

Pujar