Castellano

Apassiona't i assaboreix la Setmana Santa a Torreblanca

Apassiona't i assaboreix la Setmana Santa a Torreblanca
  • La localitat celebra la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques Apassiona’t

MÉS FOTOS
Apassiona't i assaboreix la Setmana Santa a Torreblanca  - (foto 2)

Últim sopar o filet de llobarro a la crema de fenoll, processó de polp a la brasa, arròs espiritual de llamàntol, llobarro l'esquena de Judas, menú sanedrín, *chuletó de bou a l'estil Pilatos, la poma d'Eva o beguda del Temple de Sinaí. Torreblanca celebra la Setmana Santa amb els cinc sentits i el del gust no anava a ser menys.

Perquè sota aquests noms tan originals, Torreblanca llança una proposta dels més 'apassionant' i apetitosa: Les Jornades Gastronòmiques Apassiona't. És la tercera edició d'aquesta iniciativa en la qual participen onze restaurants del municipi castellonenc per a oferir els millors sabors de la gastronomia local.

Les Jornades Gastronòmiques se celebren des d'aquest cap de setmana i fins al pròxim 2 d'abril coincidint amb la commemoració de la Passió, l'acte més important de la Setmana Santa de Torreblanca: "Les Jornades Apassiona't són un excel·lent recurs per a donar a conèixer el potencial del producte local i la gastronomia, a més de sumar atractiu a l'oferta de Setmana Santa i dinamitzar l'economia local", explica el regidor de Turisme, Carlos García.

Una proposta que pretén posar en valor la gastronomia de la localitat i reforçar l'oferta turística de Setmana Santa, en la qual destaca la representació de la Passió de Crist del pròxim dijous sant, declarada d'interès turístic.

La localitat es prepara per a acollir, La Passió, un dels seus actes més representatius. Es tracta d'una representació del Dijous Sant que transcendeix el merament teatral per a transformar-se en un esdeveniment que implica a tot un poble i que és, sens dubte, una de les representacions de la vida, mort i resurrecció de Jesucrist més belles de tota la Comunitat.

Les jornades gastronòmiques es perllongaran fins al 2 d'abril, Dilluns de Pasqua, i es poden consultar els menús en el llibret editat disponible en l'Oficina de Turisme.

Vols saber més sobre La Passió de Torreblanca? Ací t'ho expliquem.

Pujar