Castellano

El PP aconsegueix un acord a Torreblanca per a resoldre les inundacions del passeig marítim

El PP aconsegueix un acord a Torreblanca per a resoldre les inundacions del passeig marítim
  • La iniciativa liderada per Tania Agut, portaveu del PP, aconsegueix el suport de tots els grups per a atallar un problema que s'arrossega des de 2016 sense que el govern local actue

  • “Confiem que aquest acord es traduïsca com més prompte millor en solucions. Ho demanen hostalers i veïns que porten més de cinc anys suportant inundacions”, assenyala Agut

El Partit Popular de Torreblanca ha aconseguit hui un acord unànime de la corporació per a resoldre els problemes d'inundacions registrats en el passeig marítim des que en 2016 s'executara una reforma integral. Aquelles obres s'han traduït en acumulació d'aigües i en problemes per a desenes de veïns i també negocis de l'hostaleria pròxims als carrers Sant Joan i alcalde Benito Bayarri.

Hui, Tania Agut, regidora i portaveu del PP a Torreblanca, ha aconseguit un pas en defensa d'aquests veïns aconseguint un acord unànime a la seua moció per a buscar una solució definitiva al problema. Després de reunir-se amb els afectats, la regidora va traslladar a una iniciativa municipal les seues queixes i propostes per a resoldre la problemàtica. Aquest text, que Agut ha presentat i defensat en ple, ha rebut el suport unànime de la corporació “i ara toca posar-se a treballar per a aconseguir que aquestes paraules es convertisquen en fets”.

En efecte, és el que anhelen els afectats des de fa mitja dècada. Cinc anys en què s'han vist obligats a buscar solucions per si mateixos, finançades de les seues butxaques, per a evacuar l'aigua que s'acumula amb cada temporal de pluges. “Esperem que aquest acord es traduïsca en un projecte de millora que resolga els problemes. I la solució siga definitiva. Perquè són molts els anys que Torreblanca arrossega aquesta situació que deixa en una posició d'absoluta vulnerabilitat a residents i propietaris de negocis que acaben acovardint ells mateixos l'aigua amb bombes d'impulsió”.

Des del PP, “hui hem aconseguit un gran pas, però de res servirà si ara ho deixem en l'oblit”. Per aquest motiu, “estarem pendents de quins passos es donen, fiscalitzarem l'acció de l'equip de govern, i estarem en contacte amb els afectats que són, al cap i a la fi, les víctimes d'una problemàtica la solució de la qual urgeix materialitzar”, ha declarat Agut.

Pujar