19 de setembre de 2020 19/9/20

Tornen les pluges a la Comunitat

Tornen les pluges a la Comunitat - (foto 1)
  • A partir del divendres AEMET preveu ruixats i tempestes en les tres províncies pel que s'ha activat l'alerta groga

Després d'uns dies de treva en el que al mal temps es refereix, el cap de setmana arriba a la Comunitat Valenciana acompanyat de ruixats i tempestes localment fortes. Així ho ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) qui avisa que la situació es prolongarà previsiblement fins al diumenge a la vesprada.

A més, els termòmetres notaran una baixada de les màximes en pràcticament tota la Comunitat mentre que les mínimes es mantindran amb pocs canvis sense baixar dels 13 graus.

Per tant, i de cara al divendres, els cels començaran el dia coberts de núvols que deixaran ruixats i tempestes localment fortes i amb calamarsa a les províncies de Castelló i València. Per part seua, a la província d'Alacant s'esperen pluges sobretot en la part nord.

Ja endinsant-nos en el dissabte, situació molt semblant en les primeres hores del dia on tornaran a fer acte de presència les tempestes acompanyades de calamarsa aquesta vegada sent més persistents en la meitat nord. De cara al diumenge, AEMET apunta que al final del dia el cel començarà a buidar-se.

Referent a les temperatures, per províncies i de mitjana, s'esperen els següents valors: a València màximes de 25 i mínimes de 15; a Castelló 26 graus de màxima i 13 de mínima; i a Alacant 26 graus de màxima i no es baixarà dels 17 graus.

Un panorama meteorològic marcat per les precipitacions però que s'allunya del viscut en l'última setmana, perquè no és espera que les pluges siguen tan intenses.

Pujar