26 de setembre de 2020 26/9/20

Toni Cantó: “El ‘no’ a la investidura de Puig es veu reforçat pel lamentable espectacle del repartiment del botí del Botànic”

Toni Cantó: “El ‘no’ a la investidura de Puig es veu reforçat pel lamentable espectacle del repartiment del botí del Botànic” - (foto 1)
  • El síndic de Cs avança que aquesta vesprada en la reunió amb el PP alacantí traslladarà les condicions i les mesures per a negociar

MÉS FOTOS
Toni Cantó: “El ‘no’ a la investidura de Puig es veu reforçat pel lamentable espectacle del repartiment del botí del Botànic” - (foto 2)

“El ‘no’ a la investidura de Ximo Puig es veu reforçat pel lamentable espectacle del repartiment del botí del Botànic, que vol augmentar les conselleries a 13, un número que porta mals presagis per a la Comunitat Valenciana”. Així s'ha pronunciat el síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, després de reunir-se amb el president de la Cambra, Enric Morera.

Cantó ha afirmat que “el Consell del Botànic, amb l'afegit de Podemos, és una notícia fatal per als valencians” i ha considerat, sobre el jurament del diumenge, que seria preferible dur-la a terme qualsevol dia laborable per la conciliació dels treballadors.

D'altra banda, el líder de la formació taronja ha afegit que “la reunió d'aquesta vesprada a Alacant amb representants del PP provincial serà per a establir les condicions i mesures per a negociar”. En aquest sentit, ha recordat que “Cs vol parlar de polítiques i no de butaques, amb la línia roja de no pactar amb nacionalistes o populistes”.

Pujar