23 de setembre de 2020 23/9/20

Toni Cantó: “Hem demostrat que podem millorar la gestió del bipartidisme si entrem en els governs”

Toni Cantó: “Hem demostrat que podem millorar la gestió del bipartidisme si entrem en els governs” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Toni Cantó: “Hem demostrat que podem millorar la gestió del bipartidisme si entrem en els governs” - (foto 2)
  Toni Cantó: “Hem demostrat que podem millorar la gestió del bipartidisme si entrem en els governs” - (foto 3)

  El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha afirmat, després de reunir-se amb la síndica del PP, Isabel Bonig, que “Ciutadans ha demostrat que pot millorar la gestió del bipartidisme quan arriba a acords i entra en els governs”. En aquest sentit, Cantó ha afirmat que “a Andalusia s'ha forçat a alçar catifes, a acabar amb els endollats o a suprimir impostos”.

  El líder de la formació taronja ha subratllat que “enfront de l'espectacle penós del tripartit repartint-se càrrecs com si el govern de tots els valencians fóra un botí, Cs vol parlar de polítiques per a millorar la vida dels ciutadans, com la baixada d'impostos o la supressió de duplicitats”.

  Respecte a la trobada amb la síndica popular, Cantó ha comentat que és una primera reunió preparatòria per a establir el camp de treball, en la qual li ha entregat el decàleg de mesures innegociables per a Ciutadans, entre les quals destaquen “la baixada d'impostos, la igualtat entre espanyols i no governar amb nacionalisme ni populismes”.

  “Els valencians ens han donat un índex de confiança important i el demostrarem en qüestions com a bona gestió i regeneració democràtica”, ha assenyalat, al mateix temps que ha recordat que “les decisions sobre els acords es prendran en el si del Comité de Negociació de Governs”.

  Pujar