20 de gener de 2021 20/1/21

Toni Cantó considera “un desastre” el nou Consell

Toni Cantó considera “un desastre” el nou Consell - (foto 1)
  • El síndic critica “el lamentable espectacle del tripartit per a repartir-se les butaques” i afirma que “Cs estarà enfronte per a defensar als valencians”

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Toni Cantó, ha considerat “un desastre i males notícies per als valencians” el nou Govern perquè “serà més car i menys eficient”. “Si el primer *Botànic va ser dolent, aquest és encara pitjor”, ha afegit, al mateix temps que ha recordat que “Cs serà combatiu per a defensar els interessos dels valencians”.

Després de la presa de possessió dels nous consellers, el líder de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, ha criticat “el lamentable espectacle que el tripartit ha protagonitzat per a repartir-se les butaques” i ha assegurat que “el repartiment de quotes entre els partits ha derivat que hi haja persones al capdavant d'àrees fonamentals com habitatge o agricultura sense preparació específica”. A més, segons ha explicat Cantó, és “preocupant” que “l'economia seguisca en mans d'un conseller anticapitalista” o “educació, en mans de Marzà, obsessionat amb les imposicions o l'atac a l'educació concertada”.

Pujar