elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tesla, de gira per Espanya i amb parades en la Comunitat

Tesla, de gira per Espanya i amb parades en la Comunitat
  • Altea i Torrevieja acolliran una parada de la gira ‘Tesla on Tour’ per a saber més sobre la mobilitat elèctrica

 El grup Tesla comença una ruta per Espanya el 9 de juliol per a “respondre a les preguntes de turistes i curiosos que vulguen conéixer més sobre la mobilitat elèctrica”. La gira ‘Tesla on Tour’ durarà fins a setembre i passarà per la Comunitat Valenciana amb parades a Altea i Torrevieja. En aquesta gira es podran experimentar les sensacions del Model S, el Model X i el Model 3. A més, serà possible també organitzar una prova de conducció sense contacte.

‘Tesla on Tour’ passarà per Altea els dies 6 i 7 d'agost a l'Hotel SH Vila Gadea i per Torrevieja a l'Hotel Donya Monse els dies 13 i 14 d'agost. Gràcies a la connectivitat de Tesla, enguany és possible organitzar una prova de conducció sense contacte. L'equip de Tesla es posarà en contacte amb els clients abans de la prova i els explicaran tot el procés. A la seua arribada, el client serà guiat al seu vehicle de manera remota. A més de les recomanacions de l'equip de Tesla, trobarà breus tutorials en la pantalla central que li donaran les bases sobre com manejar el vehicle.

La prova de conducció sense contacte és només una de les formes en què Tesla està canviant la manera en què els clients estan adquirint vehicles, explica la companyia en un comunicat: “L'experiència de Tesla en els punts de venda, és diferent a la dels venedors de cotxes tradicionals. Tots els nous propietaris compren en línia, ja siga en la comoditat de la seua casa o amb l'ajuda d'un assessor de Tesla per telèfon o a la botiga”.

Fins i tot amb botigues de fàcil accés en llocs d'alt trànsit, tres quartes parts dels possibles propietaris fan la seua comanda en la comoditat de la seua pròpia llar. Completar la comanda d'un Tesla amb un bon nivell d'equipament estàndard inclòs només porta seixanta segons. És tan fàcil, de fet, que a Europa poc menys d'una cinquena part dels clients trien fer una comanda en el seu mòbil o tauleta.

“Fins i tot després del lliurament, que també pot ser sense contacte, Tesla ofereix un nou tipus d'experiència en el seu servei. El Model S, el Model X i el Model 3 requereixen molt menys manteniment que els vehicles tradicionals a causa de la seua reduïda complexitat mecànica i el seu escàs nombre de peces mòbils. Però quan un Tesla requereix servei, el nostre enfocament és doble: centres de servei de rajoles i morter i la nostra flota de servei mòbil”. Principalment equipats amb el Model S modernitzat, els tècnics de servei mòbil poden operar fins al 80% de les reparacions en la llar o el lloc de treball del client.

Les persones interessades a conéixer l'ecosistema complet de Tesla poden visitar-los en una de les nou parades del Tour d'Estiu. Més informació sobre Tesla on Tour en la seua pàgina web.

Pujar