24 de novembre de 2020 24/11/20

Els termòmetres es desplomen aquest cap de setmana en tota la Comunitat

Els termòmetres es desplomen aquest cap de setmana en tota la Comunitat - (foto 1)
  • Consulta la previsió meteorològica per als pròxims dies

El primer cap de setmana de la tardor 2020 arriba amb un canvi dràstic en les temperatures. Els pròxims dies estaran marcats per un significatiu descens dels valors mínims que afectarà per igual a les tres províncies valencianes.

Així, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), després d'una jornada de divendres on l'ambient fresc i els cels buidats han sigut els protagonistes arriben dos dies on aquest descens li'ls termòmetres serà encara més notable.

Durant la jornada del dissabte s'esperen intervals nuvolosos que aniran evolucionant fins a cels buidats conforme ho faça el dia. Les temperatures mínimes cauran amb especial força en la meitat meridional i per la seua part les màximes seguiran el mateix camí sent especialment notable en les zones de litoral.

A més, durant el dissabte s'esperen ratxes de vent molt forts a la província de Castelló i brises marítimes en el litoral durant les últimes hores de la vesprada.

De cara al diumenge, els núvols faran acte de presència marcant la previsió per a aqueix dia. Per part seua, les temperatures es mantindran sense canvis respecte al dia anterior i les ratxes de vent continuaran bufant amb força especialment en el terç nord de la Comunitat.

Per a aquests dies, per províncies i de mitjana, els termòmetres marcaran els següents valors: València 28 graus de màxima i mínimes de 16 graus; a Castelló màximes de 27 i mínimes de 14 graus; i a Alacant s'aconseguiren els 26 graus i les mínimes no superen els 15.

Des de l'Agència Estatal de Meteorologia apunten també a un inici de setmana amb núvols alts i a un lleuger descens dels valors mínims.

Pujar