elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Temps inestable en la Comunitat amb pluges, vent i neu per al pont de desembre

Temps inestable en la Comunitat amb pluges, vent i neu per al pont de desembre
  • Les temperatures màximes patiran un xicotet ascens durant aquest cap de setmana en les tres províncies

Arranca el pont de desembre, un dels més esperats de l'any, i el temps no preveu grans complicacions en la Comunitat Valenciana segons informa l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Encara que serà inestable amb pluges intermitents i possibilitat de nevades.

Per a hui divendres 3 de desembre en la meitat nord de la província de Castelló continuan els avisos per forts vents encara que la situació es calmarà a mitjan vesprada. Així fins a les 11.00 hores està actiu l'avís taronja i des de migdia fins a les 17.00 hores el vent disminuirà la seua intensitat i Aemet manté l'avís groc. 

Quant a les temperatures, ni les màximes ni les mínimes presentaran engrandisques canvis i s'esperen gelades febles en punts de l'interior de la meitat nord de la Comunitat.

Per al dissabte 4 de desembre, les temperatures mínimes es mantindran però les màximes patiran un lleuger ascens en la meitat nord de la Comunitat Valenciana, on es podrien aconseguir els 20 °C segons informa Aemet.

Quant al vent, la Comunitat no deixarà arrere les intenses ratxes perquè encara podrien haver-hi ratxes intenses a l'interior del terç nord a última hora del dia.

Per al diumenge 5 de desembre, Aemet torna a activar l'avís groc per vent a la província de Castelló a partir de la vesprada.

A més, es preveuen precipitacions febles a l'interior de la meitat nord amb cota de neu entorn dels 1.000 metres, mentre que les temperatures no presentaran grans canvis.

El dilluns 6 de desembre, dia de la Constitució, el cel està poc nuvolós i les temperatures seguiran com els últims dies, encara que les màximes patiran un lleuger ascens en el terç nord. Els vents podrien ser forts en el terç septentrional.

Un front fred entra en la península el dimarts 7 de desembre

Segons informa Aemet, un front fred associat a una molt profunda borrasca situada a l'oest d'Irlanda afectarà a una mica més de la meitat nord-occidental peninsular amb cels nuvolosos i precipitacions, més abundants a Galícia i el Cantàbric occidental i més febles com més al sud-est. 

Pujar