13 d’agost de 2020 13/8/20

Demà comença el Open Internacional de One Wall en Tavernes Blanques

Demà comença el Open Internacional de One Wall en Tavernes Blanques - (foto 1)
  • Un total de quasi cent jugadors i jugadores convertiran a Tavernes Blanques en la capital europea del one wall aquest cap de setmana

La vesprada de demà divendres es donarà el tret d’eixida d’aquesta competició internacional, en la qual l’organització compta amb més participants extrangers que valencians. Aquest campionat està dins del circuit de competicions oficials organitzades per la Confederació Internacional de Joc de Pilota, amb la que col·labora la Federació de Pilota Valenciana. El circuit ProTour de One Wall està disputant la seua segona edició, en la qual s’organitzen tornejos com el de Tavernes Blanques per tota Europa.

En l’acte de presentació del torneig està prevista la presència de la diputada d’esports i igualtat, Isabel Garcia, i del president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, així com del director general de l’esport, Josep Miquel Moya, a la jornada del dissabte. El Pavelló Municipal de Tavernes Blanques acollirà el dissabte les primeres fases de les categories individuals, mentre que el diumenge es celebraran les finals individuals i tota la competició per parelles. Tant en la competició masculina com en la femenina hi haurà dues categories, segons el nivell de joc dels participants, així com una categoria d’iniciació i veterans.

S’ha confirmat l’assistència de jugadors d’Alacant, Castelló i Valencia, amb representació dels clubs de Tibi, Orba, Vva. De Castelló, Pobla de Vallbona, Benidorm, Alfara de la Baronia, Beniparrell, Bicorp, Borbotó, Onda, Murla, i per supost, de l’organitzador CPV Carraixet Tavernes Blanques. En la vessant internacional s’han inscrit en la competició membres de clubs d’Holanda, Bèlgica, Italia, Irlanda, Anglaterra i Portugal, es a dir, de tots els païssos d’Europa on es practica aquesta modalitat.

Pujar