elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca registra un brot de coronavirus d'origen laboral amb set contagiats

Sueca registra un brot de coronavirus d'origen laboral amb set contagiats
  • És el brot més gran de la jornada a la província de València

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dijous un brot de coronavirus a Sueca. Es tracta d'un focus d'origen laboral i hi ha, almenys, set persones contagiades. Cal ressaltar que la Conselleria no facilita les dades de les empreses en què es produeixen els brots o el nom dels col·legis (en cas que siguen d'origen educatiu).

La localitat de Sueca ha registrat cinc contagis més en les dues últimes setmanes el que fa que la localitat estiga fregant els 2.000 casos des que va esclatar la pandèmia (concretament, 1.999). A més, des que va començar la crisi sanitària, 37 veïns han mort per covid-19.

La bona notícia és que Sueca té una de les incidències més baixes de tota la Comunitat Valenciana, 18 casos per cada 100.000 habitants, molt lluny de la greu situació que es va viure fa tan sols dos mesos.

Aquest nou brot el coneixem en una jornada en què la Comunitat Valenciana ha baixat els ingressos i nous positius. Ara mateix hi ha 500 persones ingressades als hospitals valencians.

Aquest dijous hi ha 178 nous casos de covid al territori valencià, la qual cosa situa la xifra total de positius en 383.737 persones.

Per províncies, s'han registrat 6 nous positius a Castelló, 59 a Alacant i 113 a la província de València.

Pujar