elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca instal·la una nova publicitat en els fanals per a donar visibilitat a la importància del consum en el comerç local

Sueca instal·la una nova publicitat en els fanals per a donar visibilitat a la importància del consum en el comerç local

  La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sueca i l'associació Arrima't han posat en marxa una iniciativa amb l'objectiu d'atorgar una major visibilitat a la importància del consum, per part de la ciutadania, en els negocis locals. En concret, la campanya consisteix en la instal·lació d'unes lones publicitàries en diferents avingudes de la ciutat en les quals es poden llegir diversos missatges significatius a fi de motivar i conscienciar sobre la importància del comerç local.

  “Des d'Arrima't, fa anys que volíem dur a terme este projecte de col·locar estes banderes amb imatges i paraules, com a amistat, família, creixement, igualtat..., que motivaren a la conscienciació de la ciutadania perquè compraren en els comerços locals. Se'ns va ocórrer utilitzar paraules que pogueren provocar unes emocions relacionades amb l'atenció que reben en els negocis locals. Li ho vam proposar a la regidora de Comerç, Manoli Egea, i, des del primer moment ens va donar suport contribuint econòmicament. A més de l'Ajuntament, el projecte s'ha pogut dur a terme gràcies també a la subvenció aconseguida a través d'Unió Gremial i la Conselleria d'Economia i Comerç”, ha explicat el president d'Arrima't, Tony Landete.

  Per la seua banda, la regidora de Comerç, Manoli Egea, ha explicat que van decidir donar suport a esta campanya perquè és una manera que la ciutadania recorde que existeix el comerç local, “que són ací, que són famílies, amistats... Vam voler incloure-ho dins del projecte Reviscolem Sueca perquè el que es pretén és que la ciutadania compre en el comerç local i que els diners es queden en els comerços locals. Des de l'Ajuntament, sempre treballarem per tot el col·lectiu de negocis de Sueca, no importa si estan associats o no”. En este sentit, Manoli Egea ha informat sobre la iniciativa que es va posar en marxa fa uns mesos, arran de la greu situació patida pels negocis de Sueca a causa de la pandèmia, consistent en el lliurament d'unes ajudes de fins a 400 euros en forma de targetes de crèdit per a utilitzar en el comerç local. “El lliurament d'estes targetes, que ha patit una demora per qüestions burocràtiques, i per la qual demanem disculpes, es realitzarà el dilluns 2 i dimarts 3, de 8 a 14 hores, en les antigues oficines de la Policia Local, situades en la planta baixa de l'Ajuntament”.

  L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha valorat molt positivament esta iniciativa de les lones publicitàries, igual que totes les que s'estan duent a terme des de la Regidoria de Comerç i l'associació Arrima't per a conscienciar sobre la importància del comerç local, “que demostren que, al llarg d'estos 16 mesos, este Ajuntament, i en concret la Regidoria responsable, està treballant a fons per a fomentar les compres en els negocis locals i que els diners, tant de subvencions com de qualsevol altre tipus d'ajuda, es quede sempre en el comerç local”.

  Des de la Regidoria de Comerç han explicat també que les infraestructures instal·lades en els fanals per a la publicitat del comerç local podran ser reutilitzades en el futur per a promocionar qualsevol altre tipus d'esdeveniment, activitat cultural, etc., que aculla la ciutat, com per exemple la Mostra Internacional de Mim o el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

  Les lones publicitàries del comerç local s'han instal·lat en les avingudes Joan Fuster, Ciutat de Pamplona, Bernat Aliño, Ronda del País Valencià i Ronda del Borx.

  Pujar