elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca convoca el Concurs del Cartell anunciador de les Falles 2024

Sueca convoca el Concurs del Cartell anunciador de les Falles 2024

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, ha convocat el Concurs del Cartell anunciador de les Falles 2024. El termini per a inscriure's començarà demà, dia 8, fins al 22 de desembre. Cada participant podrà presentar un màxim de dos cartells, que hauran de ser originals i inèdits i tindre un format de A-3. A més, haurà d'estar muntat sobre un suport rígid, que no tindrà mai un gruix superior a 5 mm, i incloure obligatòriament el text: SUECA FALLES 2024 - Ribera Baixa, Festa Declarada d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana, Be d’Interés Cultural Immaterial de la Comunitat Valenciana i Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

    Els criteris de valoració premiaran el caràcter original i innovador del disseny i la capacitat per a transmetre el significat de les Falles de Sueca i els valors que han de regir en elles, com ara la participació, accessibilitat universal a la festa i a la cultura, igualtat, consum responsable i tradició. L'import del premi en metàl·lic serà de 800 euros.

    Les sol·licituds per a participar en el concurs es presentaran, preferentment, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sueca. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, podran presentar la sol·licitud i la documentació de manera presencial. Una vegada realitzada la sol·licitud, s'hauran d'entregar els treballs sense identificar en el departament de Festes, situat en el segon pis de l'Ajuntament.

    Per a més informació i accés al model de sol·licitud, pot consultar-se la pàgina web municipal www.sueca.es.

    Pujar