26 de setembre de 2020 26/9/20

Sueca celebrarà diumenge la XXI edició de la Matinal Motera

Sueca celebrarà diumenge la XXI edició de la Matinal Motera - (foto 1)
  • Centenars d'amants del món de les motos es donaran cita este cap de setmana a la tradicional concentració de la capital riberenca

El Moto Club Sueca celebrarà el pròxim diumenge, 4 de setembre, la tradicional Concentració Matinal ‘Festes de l’Arròs’. Els amants de les motos no poden perdre’s esta popular concentració que s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca i que cada any dóna la benvinguda al setembre a força de bon menjar, bon ambient i olor de benzina.

La jornada començarà amb una agradable ruta turística des de Sueca fins a la Muntanyeta dels Sants, lloc emblemàtic en ple Parc Natural de l'Albufera, que conclourà amb un refrescant granissat de llimona per als assistents. Després, la festa continuarà a l’emplaçament habitual, les rodalies del Pavelló Poliesportiu Cobert.

Abans de finalitzar la trobada se celebrarà l'esperat sorteig de premis, que en esta ocasió compta amb el regal estrela d'una moto escúter de 50cc. La inscripció a l'esdeveniment costa 8 euros i inclou una samarreta de regal i un esmorzar popular amb entrepà, beguda café i una gran quantitat de sorpreses.

Pujar