elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca avisa: actuarà amb fermesa contra qui es dirigisca a la seua segona residència aquesta Setmana Santa

Sueca avisa: actuarà amb fermesa contra qui es dirigisca a la seua segona residència aquesta Setmana Santa
  • La Policia Local de Sueca i la Guàrdia Civil extremaran encara més els controls preventius en els accessos a la ciutat i la seua zona de costa

MÉS FOTOS
Sueca avisa: actuarà amb fermesa contra qui es dirigisca a la seua segona residència aquesta Setmana Santa - (foto 2)
Sueca avisa: actuarà amb fermesa contra qui es dirigisca a la seua segona residència aquesta Setmana Santa - (foto 3)
Sueca avisa: actuarà amb fermesa contra qui es dirigisca a la seua segona residència aquesta Setmana Santa - (foto 4)

Encara que no ho semble, ja que tots els dies poden resultar iguals en estes condicions de confinament, les ‘vacances’ de Setmana Santa i Pasqua ja són ací i esta circumstància pot animar a agafar el cotxe a conductors insolidaris que realitzen desplaçaments a segones residències, zones marítimes, per a realitzar activitats a l'aire lliure, etc. Per este motiu, la Policia Local de Sueca i la Guàrdia Civil extremaran encara més els controls preventius que ja están realitzant-se en els accessos a la ciutat i la seua zona costanera, a fi d'evitar estes conductes reprovables.

“Després de diverses setmanes de confinament, dures per a tots, estem comprovant com algunes persones s'intenten saltar les mesures imposades per l'Estat d'Alarma, agafant el cotxe per a realitzar desplaçaments sense cap justificació. Per este motiu, anem a actuar de manera rigorosa i contundent, incrementant els controls i imposant les corresponents sancions als infractors. Entenem la duresa de la situació, però hem de ser responsables tots i no tirar per la borda l'esforç que està realitzant la gran majoria de la ciutadania romanent en els seus domicilis tot este temps”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, qui ha volgut tindre, de nou, paraules d'agraïment per als membres de la Policia Local i Guàrdia Civil, així com per a la ciutadania de Sueca.

Pujar