elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca acollirà el pròxim 12 de novembre la II Caminada contra l'Alzheimer

Sueca acollirà el pròxim 12 de novembre la II Caminada contra l'Alzheimer
  MÉS FOTOS
  Sueca acollirà el pròxim 12 de novembre la II Caminada contra l'Alzheimer - (foto 2)

  El pròxim 12 de novembre, la nostra ciutat acollirà la II edició de la Caminada contra l'Alzheimer, una iniciativa de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Sueca (AFASU), que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Esport, i el Club Esportiu Sutrail. Es tracta d'una activitat solidària els fons de la qual aniran destinats íntegrament a AFASU.

  Per a l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, “este tipus d'accions són molt necessàries per a col·laborar amb causes tan importants com la d'AFASU, que cuida de persones que pateixen una malaltia molt cruel. Per descomptat, l'Ajuntament ha d'implicar-se en estes iniciatives a nivell institucional i social, col·laborant en tot el possible. Vull animar a la ciutadania al fet que participe en la caminada per a, entre tots, aportar el nostre granet d'arena. Estic convençut que Sueca tornarà a demostrar que és una ciutat solidària i saludable”. Per la seua part, la regidora d'Esport, Celia Beltrán, ha volgut animar també a la població perquè participe, “és un plaer poder col·laborar de nou amb activitats que potencien la pràctica de l'esport i que, a més, tenen un caràcter solidari. Sueca s'ha bolcat sempre amb este tipus d'accions i, des de l'Ajuntament, de manera transversal, prestarem en tot moment la nostra col·laboració perquè puguen desenvolupar-se. Espere que s'aconseguisquen moltes inscripcions perquè la nostra ajuda de tan sols 8 euros pot significar molt per a l'associació que diàriament presta un servei molt necessari per a moltes famílies”.

  La marxa eixirà del Pavelló Cobert, a les 10 hores, i tindrà un recorregut de 4 quilòmetres pel centre de la ciutat per a finalitzar novament en el Pavelló, on estaran instal·lats durant tot el matí estands d'AFASU (amb informació i marxandatge); de l'associació Ensemble-Karambéne, que realitza actuacions solidàries al Senegal i que recollirà ulleres graduades usades; i d'altres col·lectius col·laboradors habituals d'AFASU.

  Les inscripcions tindran el preu de 8 euros i s'entregarà als participants una samarreta commemorativa de la caminada. Podran adquirir-se a les botigues Copymat i Babysel; en l'estand que muntarà AFASU en la plaça de l'Ajuntament els divendres coincidint amb el mercat ambulant; i el mateix dia de la prova abans de l'eixida.

  Des del club Sutrail, un dels organitzadors de la prova, Joan García, ha volgut expressar el seu agraïment a l'Ajuntament, a Caixa Rural de l'Alcúdia i a la resta de col·laboradors, “esta caminada va nàixer per l'amistat que ens uneix amb AFASU, una associació que cuida a les persones malaltes i que necessita de tot el nostre suport. Es tracta d'una marxa molt amena, pel centre de la ciutat, que pot realitzar qualsevol persona”. La coordinadora d'AFASU, Xussa Coves, ha assenyalat també que, des de l'associació i el club Sutrail, “teníem ganes d'organitzar alguna activitat solidària per a recaptar fons i que involucrara a la ciutadania. Des d'ací, anime a totes les persones al fet que vinguen i gaudisquen de la caminada”. Així mateix, ha volgut agrair la col·laboració “de l'Ajuntament, que sempre està al nostre costat en tot el que organitzem; del club Sutrail, que també està sempre quan els necessitem; així com d'altres clubs esportius de la ciutat que col·laboraran amb nosaltres per a poder dur a terme esta caminada”.

  Pujar