elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Salvada una xiqueta amb símptomes d'asfíxia per un policia local anara de servei a Sueca

Salvada una xiqueta amb símptomes d'asfíxia per un policia local anara de servei a Sueca
  • La menor es va ennuegar amb algun aliment i l'agent li va realitzar la maniobra d'Heimlich, aconseguint alliberar el conducte respiratori

Diumenge passat, un agent de la policia local de Sueca que es trobava fora de servei va aconseguir, amb la seua ràpida i encertada actuació, salvar la vida d'una menor amb aparents símptomes d'asfíxia. La xiqueta es trobava amb el seu pare a la terrassa d'un conegut bar del passeig marítim de les Palmeres quan va començar a mostrar signes més que evidents d'haver-se ennuegat amb algun aliment. En eixe moment, el policia local, que havia estat de servei la nit anterior, en percebre la gravetat de la situació, es va acostar a la menor per a realitzar-li la maniobra de Heimlich, aconseguint alliberar el conducte respiratori.

La xiqueta, una vegada reposada i amb l'esglai encara perceptible en el seu rostre, es va acostar al policia per a agrair-li amb un espontani bes en la galta la seua ajuda. El pare, igualment, va agrair la ràpida i exemplar actuació del policia, així com d'un metge que es trobava també a la terrassa del local i que es va acostar per a prestar la seua col·laboració. El policia, aclaparat pels agraïments i reconeixements de tots els presents, va indicar que, per damunt de tot, estan sempre les persones i el seu deure d'actuar davant qualsevol situació d'emergència. La millor recompensa a la seua actuació va ser sens dubte l'agraïment sincer de la menor. “Una vegada més, la nostra policia local demostra el seu compromís al 100% amb el benestar de la nostra ciutadania, sense importar les circumstàncies que es donen en el moment. Tot el nostre reconeixement per a l'agent que no ho va pensar dues vegades i amb la seua brillant actuació va aconseguir salvar la vida d'esta xiqueta, evitant així que la campanya estival finalitzara d'una manera tràgica i amarga per a tots”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

         

Pujar