elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presó provisional sense fiança per a l'home acusat de matar al seu fill a Sueca

Presó provisional sense fiança per a l'home acusat de matar al seu fill a Sueca
  • L'home queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en relació al menor, i per trencament continuat de condemna, maltractament i maltractament psicològic en relació a la seua exparella

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Sueca, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimecres la presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut diumenge passat per, presumptament, matar al seu fill, que acabava de complir 11 anys, en aquest municipi valencià.

L'home queda investigat en una causa oberta per un delicte d'assassinat en relació al menor, i pels delictes de trencament continuat de condemna, maltractament i maltractament psicològic en relació a la seua exparella, sense perjudici d'ulterior qualificació.

El Jutjat número 4 assumeix la tramitació de la causa, a l'ésser els fets investigats constitutius de violència sobre la dona.

El tràgic succés va ocórrer el diumenge 3 d'abril sobre les 14.00 hores en l'habitatge del pare. Quan la mare va anar a recollir al menor i al no obrir la porta, va donar la veu d'alarma. A l'arribada dels serveis sanitaris, només van poder confirmar la defunció del xicotet i van haver d'atendre la mare i a l'àvia.

Pujar