3 de juny de 2020 3/6/20

La Policia de Cullera deté a un veí de Sueca després de furtar un cotxe i envestir als agents

La Policia de Cullera deté a un veí de Sueca després de furtar un cotxe i envestir als agents - (foto 1)
  • L'autor dels fets va protagonitzar una fugida en la qual va posar en perill la seguretat vial

La Policia Local de Cullera va detindre este diumenge a la vesprada al presumpte autor del robatori d'un vehicle després de protagonitzar una persecució pel municipi durant la qual l'arrestat va arribar a envestir una patrulla.

Els fets van succeir al voltant de les 18.45 hores de la vesprada després que el detingut, de 39 anys d'edat i que respon a les inicials D.J.M.S., sostraguera un vehicle en la pedania del Brosquil.

Pel que sembla, va aprofitar un descuit del propietari de l'automòbil, que havia anat a donar menjar als seus gossos, per a dur a terme el robatori, han indicat fonts policials.

Després de rebre la Policia Local l'avís del succeït, els agents van muntar un dispositiu d'intercepció. L'operació va donar els seus fruits i en pocs minuts es va detectar al vehicle, que circulava de forma temerària pel conegut com a pont del Llaurador en sentit cap al carrer Sueca.

En adonar-se de la presència policial, l'autor dels fets va iniciar una fugida amb conducció temerària que va posar en perill la seguretat d'altres vehicles. Cal tindre en compte que a eixes hores la circulació per una de les vies d'eixida i entrada a la ciutat era important.

Envestida

Fou en la rotonda que unix el pont amb esta via on els agents van intentar donar-li l'alt, però no va fer cas a les indicacions i va arribar a envestir al 4x4 de la Policia Local, sense que afortunadament provocara danys personals.

En vore's acorralat, D.J.M.S. va abandonar el cotxe i va iniciar una fugida a peu a través del descampat de la Bellotera en sentit cap al barri del Raval de Sant Agustí, perseguit per agents de la Policia Local.

Finalment, i després d'una batuda pel barri, els policies van aconseguir donar-li alcanç en el carrer París, on va ser detingut i lloc a disposició judicial. Se li podria acusar de furt i atemptat contra l'autoritat.

Pel que sembla, el detingut compta amb antecedents penals i estaria suposadament relacionat amb altres robatoris en la zona del Brosquil, conclouen des de la Policia Local de Cullera.

Pujar