elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Piràmide Comercial de Sueca entrega 3.600 euros en premis

La Piràmide Comercial de Sueca entrega 3.600 euros en premis

    El saló d'actes de l'Ajuntament va acollir, divendres passat, el sorteig de la novena edició de la Piràmide Comercial de Sueca, una iniciativa d'Arrima't (Associació de Comerç de Sueca) i la Regidoria de Turisme i Comerç. Com en anteriors ocasions, centenars de paperetes, depositades pels ciutadans i ciutadanes que van realitzar les seues compres durant les passades festes en els comerços adherits, optaven a algun dels premis que es van sortejar.

    Finalment, P.F.B., que va depositar la seua papereta en Merca Loteria, va aconseguir el gran premi de 2.900 euros en xecs regal per a consumir en els 49 establiments participants. A més, es van sortejar 7 premis de 100 euros cadascun en xecs regal també per a canviar en els comerços adherits, els guanyadors dels quals van ser: I.B.M., qui va depositar la seua papereta en l'Òptica Signes; F.LL.B., en la Carnisseria Fina; M.M.O., en Babysel; P.B. i J.C.B., en l'Estació de Servei El Sequial; M.J.G.P., en Punt de Vista; i L.C. C., en Casanova Mobles. 

    “El nostre objectiu, amb iniciatives com esta, és el d'aconseguir que la ciutadania realitze les seues compres habitualment en els comerços de la nostra ciutat. El sorteig de la Piràmide, que vam impulsar en la meua anterior època com a regidora fa ara 9 anys, continua sent un gran incentiu que pot afavorir l'augment del consum. Volem felicitar els guanyadors del premis i a tots els participants, tant comerços com consumidors”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “La Piràmide Comercial es consolida com una de les iniciatives de promoció del comerç que compta amb més col·laboració per part de la ciutadania i dels comerços. És una de les accions en les quals els diners, a través dels xecs regal, es queda a la ciutat utilitzant-se en els nostres comerços”, ha afirmat el president d'Arrima't, Tony Landete.      

             

    Pujar